Pajskal
2,5 dl mandelmjöl
0,5 dl sesamfrön
1 msk husk
1msk pofiber
1 tsk salt
50g rumsvarmt smör
1 ägg
Blanda ihop alla ingredienser, tryck ut i en form. Förgrädda skalet ca 5-10 min, 175 grader.
Tomat & lök fyllning
250g cocktailtomater
1 röd lök
1/2 dl pesto
100g soltorkade cocktailtomater
2 ägg
2dl grädde
salt och peppar
riven ost
pinjenötter
örtagårdskrydda
Skär tomaterna på hälften och skär löken i tunna halvmånar, fördela i pajskalet.
Fördela ut pesto och soltorkade tomaterna ovanpå.
Vispa ihop ägg och grädde smaksätt med salt och peppar, häll blandningen över pajen.
Strö ut riven ost pinjenötter och avsluta med örtagårdskryddan.
In i ugnen på 200 grader i ca 25min
Pajen innan äggblandningen |
Pajen nu färdig för ugnen! |
Klar att ätas!! =) |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar